VIATA ALTFEL. Viata are totul, dar intr-o alta ordine by Dr. Mihai Dragomir

VIATA ALTFEL. Viata are totul, dar intr-o alta ordine by Dr. Mihai Dragomir

☛ ISBN: 978-606-711-714-1 | Autor: Mihai Dragomir | anul apariţiei: 2017 | nr. pagini: 146

De la cititori: “Cred in cartea asta si in autor mai mult decat in orice, pentru ca mie mi-a schimbat viata. Nu exista “3 pasi simpli” pentru ceva anume – exista doar o singura cale, cea sigura, simpla si naturala, aceea de a te descoperi pe tine insuti, de a-ti raspunde la intrebari si de a-ti gasi echilibrul interior. Transformarea ta se poate produce parcurgand cartea Viata Altfel

Imi doresc foarte mult ca aceste randuri sa ofere celor care reusesc sa le parcurga rabdare, calm si intelepciune in intelegerea propriilor lor relatii, incepand cu cea mai importanta, CEA CU EL INSUSI” astfel isi incepe cea de-a treia carte “Viata Altfel,Viata are totul, dar intr-o alta ordine“, autorul Mihai Dragomir.

Cartea Viata Atlfel izvoraste din experienta autorului acumulata in cei peste 27 de ani de cariera profesionala in care obiectivul principal l-a constituit cunoasterea omului,aceasta carte fiind scrisa pentru milioane de prieteni din tara cat si prietenii de peste hoatre, pentru a-i ajuta sa isi sculpteze in primul rand mintile, dar si sufletele.
Autorul Mihai Dragomir si-a creat o viziune proprie si un concept propriu aspra vietii. Nu s-a lasat intimidat de valurile care au incercat sa il opreasca sau care i-au soptit mai intr-un colt ca lumea si viata sunt doar intr-un fel . El chiar sustine, si pe buna dreptate, ca nu suntem toti la fel. Ca un gladiator a ridicat scuturile, de mic copil, si a luptat si cercetat pentru fiecare bucatica pe care a pus-o in puzzle-ul care creaza stilul de viata pe care il promoveaza si conceptele care le creaza pentru oameni. Autorul si-a pus milioane de intrebari de-a lungul vietii: Ce este viata? Ce reprezinta ea pentru noi? Care este rolul nostru si care este rostul vietii noastre pe acest pamant? si intregul timp pe care l-a avut la dispozitie l-a alocat gasirii propriilor raspunsuri la aceste intrebari, luptand permanent intr-o lume confuza si haotica, pentru gasirea lor. Cartea aduce in ochii cititorului viziunea proprie a autorului asupra relatiilor interumane in ceea ce priveste gasirea drumului catre lumina, comunicare, ascultare si intelegere.

Dumnezeu este prezent in aceasta ecuatie prin viziunea proprie a autorului:” Dumnezeu nu a dat viata nimanui in lume ca si cersetor. Toti ne nastem printi, dar din pacate traim ca cersetori pentru ca nu stim cum sa aranjam lucrurile pentru a crea viata. Constiinta ar trebui sa fie maestrul si mintea dirijorul, iar corpul interpretul si atunci melodia si versurile ar deveni o muzica senzationala. Poti urca cele mai inalte culmi si poti cobori in cea mai joasa lume si nu va fi nici o problema. Sa privim la Mama Natura, si cu interes esentele indentitatii ei. Plantele, animalele, pasarile sunt fericite si linistite, pur si simplu sunt ceea ce sunt si isi pasteaza propria identitate. Bujorul nu incearca sa devina trandafir, copacul nu incearca sa devina boschet, barza nu incearca sa devina pescarus, crocodilul nu incearca sa devina elefant si exemplele pot continua. Identitatea lor este clar stabilita, centrata pe natural, or existentiala. Acesta este motivul pentru care Natura este lipsita de stress, de febra si de dorinta. Ea este asezata, calma si linistita. Doar mintea umana este dereglata haotic pentru ca toti incearca sa fie altcineva si sa devina altceva decat ceea ce sunt. Din pacate suntem inconjurati de atat de multe intrebari si raspunsuri incat confuzia este inevitabila si apoi in marea de informatii existente, este aproape imposibil de gasit intrebarea si raspunsul corect. Mergeti spre cunoasterea fara limite si nu uitati ca doar prin perseverenta, continuitate si constanta ajungeti la perfectiune. Nu uitati ca in realitate suntem urmarea alegerilor pe care le facem.

Comanda ☛ aici 

Website Mihai Dragomir | Facebook Mihai Dragomir | Cardio Mix

☛ Despre autor ☚

Mihai Dragomir (n. 9 februarie 1971, Bucuresti) este fost jucator de handbal, portar pentru Steaua. Dupa ce s-a retras din viata competitionala a devenit Doctor in Preventia si Intretinerea Masinariei Umane (Corpului Uman), profesor, arbitru in fitness, antrenor Maestru al Sportului, consilier in nutritie si specialist in fitness.

A fost arbitru national al Federatiei Romane de Culturism si Fitness, specialist in sanatate si formarea multidisciplinara pentru revista Men’s Health Romania. A condus si conceput antrenamentele pentru concursul Da Jos Burta organizat de Men’s Health Romania, cu rezultate remarcabile. Este autorul rubricii Strategii in Sanatate publicata in revista Medica Academica.

A mai scris ca specialist pentru Tenis Partener, Golf Life Style, Men’s Health Romania si este autorul cartilor Ia-ti Portia de Sanatate, Visul de a deveni campion. Cea mai recenta carte aparuta in noiembrie 2017 este Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine. In 2010 a publicat lucrarea stiintifica intitulata Beneficiile asocierii dintre dieta hipocalorica si exercitiile fizice privind scaderea in greutate prezentata si sustinuta la XXXI FIMS SPORT MEDICINE WORLD CONGRES Puerto Rico.

Este probabil unul dintre putinii antrenori de fitness din Romania care in anii 90 se afla langa legenda fitness-ului international Ben Weider. Presedintele IFBB, Rafael Santonja (succesorul lui Ben Weider) l-a premiat in 2007 la campionatele de fitness de la Santa Suzana, iar IFBB (Federatia Internationala de Culturism si Fitness) l-a numit Promotorul Fitness-ului in Romania si in secolul XXI.

A studiat nutritia si alimentatia cu renumitul italian Mauro di Pasquale, in colaborare cu Asociatia Internationala de Stiinta si Sport (ISSA). Preocupat de ingrijirea oamenilor, bunastarea, echilibrul lor si mai ales de preventia privind sanatatea, a creat primul si singurul concept de fitness anti-imbatranire in Romania – CARDIO MIX FITNESS ANTI AGING CONCEPT (marca inregistrata din 2008).

VIATA ALTFEL. Viata are totul, dar intr-o alta ordine by Dr. Mihai Dragomir
VIATA ALTFEL. Viata are totul, dar intr-o alta ordine by Dr. Mihai Dragomir
Total Page Visits: 3030 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply