Vernisaj INTERIOREXTERIOR @ Ambientwaves #06

Vernisaj INTERIOREXTERIOR @ Ambientwaves #06

| 14 August 2021, ALTelier (Strada Știrbei Vodă 138, București 010119)

Expozitia colectiva INTERIOREXTERIOR este o calatorie in lumile interioare ale artistiilor Alina Usurelu (instalatie multimedia), Lala Misosniky (desen) si Ciprian George Purcaru (pictura). Cautarile lor penduleaza intre interior si exterior asezand si transformand reperele din realitatea imediata in imaginar. Lucrarile lor au o puternica componenta hipnotica trasata de linii si elemente grafice.

📸 Alina Usurelu – “Points Of Experiential Densification
https://www.alinausurelu.com

Alina Usurelu se cauta pe sine in universul plantelor. Traseaza linii imaginare intre stari si momente meditative pe care le traieste in compania plantelor din diferte parti ale lumii. Este ca un detectiv care incearca sa dezlege un mister, unul care unifica un multiculturalism invizibil, suprinzandu-se pe sine in relatie cu plantele in momente de vulnerabilitate (eu-planta). Starile, texturile, simturile, calatoriile se abstractizeaza si se densifica pe suprafetele hârtiei fotografice analog.

📖 Lala Misosniky – “Walk The Line
https://bit.ly/WalkTheLinePreview
Inspirata de transa hipnotica a piesei audio The Line, Lala Misosniky transforma undele sonore in linii desenate care ascund lumi magice, descoperind umbra, intunericul, lumina, tandretea etc. Fenomenele naturale, emotiile si senzatiile ei se transorma in personaje pe care le poti observa parcurgând paginile cartii-obiect.

🎨 Ciprian Purcaru – “Modo In Domum Suam
Ciprian Purcaru (jesuisciprian) ne propune o abstractizare grafica si colorata a diferitelor momente de trasnformare din viata lui. Fiecare tablou reprezinta o calatorie in interior in care liniile imperfecte si elementele grafice aproape simetrice te hipnotizeaza, te linistesc, te aseaza in “casa” lui.

…………………………………

Vernisaj INTERIOREXTERIOR @ ALTelier
☛ 14 August 2021
☛ Event | Ambientwaves #06 w. Soundsphere Crew
☛ Artist |
🦉 Alina Usurelu 👉 Instagram | Facebook
🦉 Lala Misosniky 👉 Facebook | Instagram
🦉 Ciprian Purcaru 👉 Facebook | Instagram

Event place ☛ ALTelier (Strada Știrbei Vodă 138, București 010119)

Bucharest /// |\ 2021

Vernisaj INTERIOREXTERIOR @ Ambientwaves #06
Vernisaj INTERIOREXTERIOR @ Ambientwaves #06
Total Page Visits: 1764 - Today Page Visits: 2

Leave a Reply