Omul Spin @ #jesuisciprian

Omul Spin este un Dj/Producator Jungle/Drum and bass din Romania. Cariera de DJ o incepe in anul 2009, sub numele de DragosF, apoi dupa o pauza de 2 ani revine pe scena sub numele de Omul Spin in 2016. Din octombrie 2017 este DJ in cadrul radioului Sub FM(Londra), actualmente fiind singurul DJ roman din radio. Seturile si productia sa muzicala combina Jungle/Drum and bass cu influente Rock, Jazz, Blues si mai ales muzica populara cantata live din caval. Muzica selectata si cavalul, l-au facut repede remarcat, fiind un artist in plina ascensiune in cadrul radioului, in care mai activeaza nume ca Markee Legde(ex. Kosheen), Bun Zer0, Cheeky Monday, Whisla, Joe Nice, Buster, etc…

Cea mai mare rampa de lansare pe plan national, a fost festivalul Afterhills. Single-ul “We can make the world dance” este selectat de festival, pentru a fi inclus intr-un videoclip de promovare a editiei din 2017. Incepand cu editia 2018, pe langa momentele artistice, este cooptat ca Stage Manager in cadrul festivalului. Intrebat despre detalii despre editia 2019, ne-a raspuns: “Nu pot spune ce se intampla momentan in spatele cortinei festivalului, dar motivati de publicul prezent la editia din acest an si de feedback-ul pozitiv primit din partea fanilor, oamenii din cadrul festivalului lucreaza intens, cu dorinta de a face festivalul sa creasca de la an la an. Pregatiti-va de Afterhills 2019, va fi nebunie.”

In data de 14 Noiembrie 2018, in Pub Underground, Iasi, Omul Spin a lansat primul EP – Mind Revolution. Materialul contine 5 piese – 3 piese noi(Mind Revolution, Zahara si Drums and Bamboos) si single-urile Frenzy si Soulshard remasterizate. Ritmurile Drum&Bass, acompaniate de chitari, didgeridoo, synth-uri si mai ales caval, fac din EP-ul Mind Revoltion, unul dintre cele mai interesante si originale material lansate in anul 2019. EP-ul poate fi gasit pe toate platformele de streaming, iar varianta digitala poate fi descarcata de pe Bandcamp sau Beatport(o vrabiuta ne-a spus ca e mai ieftin pe Bandcamp).

In Decembrie a fost lansat si magazinul oficial Omul Spin, in colaborare cu dizzyjam.com, loc unde puteti gasi diferite materiale promotionale(cani, tricouri, hanorace, sepci).

Bandcamp | Spotify | Facebook | Instagram | Youtube | Soundcloud | Mixcloud | Twitter | Official shop Omul Spin | SubFM

Omul Spin @ mediatarget.ro
Omul Spin @ mediatarget.ro
Total Page Visits: 3452 - Today Page Visits: 2

Leave a Reply